Vážení zákazníci, z důvodu inventury budeme expedovat přijaté objednávky od 11.1.2021. Děkujeme Vám moc za pochopení, a přejeme všechno nejlepší do nového roku :-)

Sukrin Icing (Melis)

S-ME
1 hodnocení
  • 1 z 3

Sukrin Icing (dříve Melis) je moučková varianta Sukrinu - přírodní náhrady klasického cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a kromě erythritolu obsahuje malé množství výtažků ze stévie.
Sukrin Icing je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu. Sukrin je šetrný k zubům, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a funguje jako antioxidant.


  • 231 Kč bez DPH
  • (60 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 22.1.2021
266 Kč
Kategorie: Sladidla Sukrin
Hmotnost: 0.459 kg
.: -
EAN: 7090017540111
Katalogové číslo výrobce: FM010300200
. .: -
Sladivost v porovnání s běžným cukrem: 100 % (stejná sladivost)
Vhodný pro vaření a pečení: ano
. . .: -
Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku::
- Energie: 0 kj / 0 kcal
- Hodnota glykemického indexu: 0 mmol
- Hodnota výměnné jednotky: 0 VJ
- Započitatelné čisté uhlohydráty: žádné
- Sacharidy: 100 g
- Sacharidy - z toho cukry: 0 g
- Sacharidy - z toho erythritol + steviolglykosid: 100 g
- Tuky: 0 g
- Proteiny: 0 g
- Vláknina: 0 g
- Sodík: 0 g
- Sůl: 0 g
....:
Alternativní označení: Sukrin moučka, Cukrin moučka, Cukrin Melis, Cukrin Icing
 

Sukrin Icing (dříve Melis) je moučková varianta Sukrinu. Jedná se o 100% přírodní náhradu klasického cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů, z kterých se kvašením získává látka zvaná erythritol, která má sladkou chuť. Sukrin Icing navíc obsahuje malé množství výtažků ze stévie s odborným názvem steviolglykosid.

Podobně jako Sukrin krystal je i Icing vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu.

Sukrin Icing je sice vzhledově podobný moučkovému cukru, taktéž jako cukr chutná, ale v organizmu se  jako cukr nechová. Je šetrný k zubům a nijak je nepoškozuje, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a navíc funguje jako antioxidant. 

Sukrin Icing se velmi dobře dávkuje. Díky přidanému výtažku ze stévie je mírně sladší, než Sukryn krystal, takže jeho sladivost je stejná jako sladivost klasického cukru.

Sukrin Icing se může používat také při pečení a vaření. Je vhodný pro přípravu sladkých nápojů, sladkého pečiva, cukroví, marmelád… zkrátka všude tam, kde se používá obyčejný moučkový cukr.

Sukrin se vyrábí přirozeným procesem fermentace (kvašením), přičemž jako surovina se používá hroznový cukr. Jedná se o stejnou metodu, jakou se vyrábí např. víno či jogurt. Po provedení fermentace se produkt čistí, zahřívá a filtruje, takže nezůstávají žádné stopy kvasnic. Proto je zcela bezpečné používat přípravek Sukrin i v případech, kdy si musíte dávat pozor na kvasinky (houby), nebo trpíte kandidózou.

Z chemického hlediska patří Sukrin mezi cukerné alkoholy. Jedná se o látku známou pod názvem erythritol (E968). Na rozdíl od některých jiných cukerných alkoholů, např. sorbitolu nebo xylitolu, však nezpůsobuje žádné zažívací potíže a je naprosto bezpečný.

Složení a nutriční a diabetické hodnoty najdete pod záložkou PARAMETRY nad tímto textem.

Další informace najdete na stránce Co je Sukrin?.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.