Vážení zákazníci, abychom Vám mohli zaručit, že Vámi objednané zboží bude doručeno do Štědrého dne, vyřizujeme všechny objednávky do 13.12.2019. Objednávky vytvořené po tomto datu budou expedovány v lednu 2020. Děkujeme moc za pochopení, a přejeme pohodové svátky :-)

Sukrin Krystal

S-KR
Neohodnoceno
  • 1 z 3

Sukrin (Cukrin) krystal je 100% přírodní náhrada klasického krystalového cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu.
Sukrin je šetrný k zubům, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a funguje jako antioxidant.


  • 231 Kč bez DPH
  • (56 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 17.12.2019
266 Kč
Kategorie: Sladidla Sukrin
Hmotnost: 0.5 kg
.: -
EAN: 7090017540012
Katalogové číslo výrobce: FM010300102
. .: -
Sladivost v porovnání s běžným cukrem: 75 %
Vhodný pro vaření a pečení: ano
. . .: -
Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku::
- Energie: 0 kj / 0 kcal
- Hodnota glykemického indexu: 0 mmol
- Hodnota výměnné jednotky: 0 VJ
- Započitatelné čisté uhlohydráty: žádné
- Sacharidy: 100 g
- Sacharidy - z toho cukry: 0 g
- Sacharidy - z toho erythritol: 100 g
- Tuky: 0 g
- Proteiny: 0 g
- Vláknina: 0 g
- Sodík: 0 g
- Sůl: 0 g
....:
Alternativní označení: Cukrin, Erythritol, zdravý cukr
 

Sukrin (někdy též nesprávně označovaný jako Cukrin) je 100% přírodní náhrada klasického cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu.

Sukrin krystal sice vypadá jako cukr, chutná jako cukr, ale jako cukr se nechová. Je šetrný k zubům a nijak je nepoškozuje, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a navíc funguje jako antioxidant.

Sukrin krystal se velmi dobře dávkuje, jeho sladivost je jen mírně nižší, než sladivost klasického cukru.

Sukrin krystal se může používat také při pečení a vaření. Je vhodný pro přípravu sladkých nápojů, sladkého pečiva, cukroví, marmelád… zkrátka všude tam, kde se používá obyčejný cukr krystal.

Sukrin se vyrábí přirozeným procesem fermentace (kvašením), přičemž jako surovina se používá hroznový cukr. Jedná se o stejnou metodu, jakou se vyrábí např. víno či jogurt. Po provedení fermentace se produkt čistí, zahřívá a filtruje, takže nezůstávají žádné stopy kvasnic. Proto je zcela bezpečné používat přípravek Sukrin i v případech, kdy si musíte dávat pozor na kvasinky (houby), nebo trpíte kandidózou.

Z chemického hlediska patří Sukrin mezi cukerné alkoholy. Jedná se o látku známou pod názvem erythritol (E968). Na rozdíl od některých jiných cukerných alkoholů, např. sorbitolu nebo xylitolu, však nezpůsobuje žádné zažívací potíže a je naprosto bezpečný.

Složení a nutriční a diabetické hodnoty najdete pod záložkou PARAMETRY nad tímto textem.

Další informace najdete na stránce Co je Sukrin?.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.