Sukrin Sirup "Gold"

SSI-G
Neohodnoceno

Sukrin Sirup "Gold" je bezlepkový sirup s velmi nízkým obsahem cukru, šetrný k zubům a s prebiotickými účinky. Používá se jako nízkokalorická náhrada medu nebo sirupů při pečení a vaření, a také jako zálivka do jogurtu a ovesné kaše, na dezerty, moučníky, palačinky, lívance a podobné dobroty.


  • 271 Kč bez DPH
  • (18 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 25.10.2021
312 Kč
Kategorie: Sukrin Sirupy
Hmotnost: 0.55 kg
.: -
EAN: 7090017542009
Katalogové číslo výrobce: FM010300096
. .: -
Sladivost v porovnání s běžným cukrem: 100 % (stejná sladivost)
Vhodný pro vaření a pečení: ano
. . .: -
Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku::
- Energie: 607 kJ / 149 kcal
- Hodnota glykemického indexu: ?
- Hodnota výměnné jednotky: ?
- Započitatelné čisté uhlohydráty: 6,6 g
- Sacharidy: 21 g
- Sacharidy - z toho cukry: 1,8 g
- Sacharidy - z toho polyoly: 14 g
- Tuky: 0 g
- Proteiny: 0 g
- Vláknina: 49 g
- Sodík: 0 g
- Sůl: 0,07 g
 

Sukrin Sirup "Gold" (vlákninový sirup zlatý) je alternativní, přírodní a nízkokalorické sladidlo ve formě sirupu přirozeně bohaté na vlákninu, která pochácí z rostlinných kukuřičných vláken. Jeho sladivost je stejná, jako sladivost běžného cukru a přitom obsahuje pouze přírodní sladidla (sorbitol, erytritol a stevio glykosid) a melasu, která mu dodává příjemnou zlatou barvu a plnou chuť. Hodí se jako alternativa k medu a javorovému sirupu

Sukrin Sirup "Gold" je ideální pro slazení smoothies, koláčů, palačinek, lívanců, ovocných pohárů,ovesných vloček a především müsli, jogurtů, zmrzliny a dezertů . Je vhodný i pro použití do pečiva, kterému dává soudržnost a příjemnou sladkou chuť.

Sukrin Sirup "Gold" obsahuje méně než 2 % cukru. V porovnání s medem má jen poloviční množství kalorií. Neobsahuje alergeny, je bezlepkový a díky svému složení působí jako prebiotikum. To znamená, že podporuje růst a aktivitu střevní mikroflóry a zlepšuje tak zdravotní stav konzumenta. Více zde.

Prebiotika mají celou řadu pozitivních účinků, zde uvádíme alespoň některé:

  • Zvětšují objem stolice a zabraňují jejímu ztuhnutí (působí proti zácpě).
  • Podporují střevní peristaltiku (střevní pohyby).
  • Podporují imunitní systém.
  • Zlepšují vstřebávání vápníku a hořčíku, čímž podporují anti-osteoporotický proces.


Prebiotický účinek
je rovněž prospěšný v průběhu nebo po skončení léčby antibiotiky. Antibiotická léčba je lépe snášena a dochází k rychlejší obnově přirozené střevní mikroflóry (bez průjmu, zácpy či nadýmání).

Obsahuje:

kukuřičná vlákna, sladidla sorbitol, erytritol a steviolglykosid (stevie), melasu a sůl.

Poznámka - diabetes:

Zkušenosti ukázaly, že přípravek Sukrin Sirup se vstřebává u každého člověka trochu jinak. Pro někoho to bude především zdroj vlákniny, zatímco u jiného se může stát, že Sukrin Sirup povede k tvorbě cukru v krvi.
Proto doporučujeme každému, kdo trpí cukrovkou, aby pečlivě a opatrně vyzkoušet použití přípravku Sukrin Sirup a sledoval, zda se mu zvýší hladina cukru v krvi. Případné zvýšení bude určitě menší než při příjmu tradičního sirupu, medu nebo cukru, ale může být vyšší, než by se dalo očekávat od produktu s tak malým množstvím cukrů a velkým množstvím vlákniny. Bohužel neexistuje dostatek dobře zdokumentovaných testů, které by nám pomohly stanovit jasný závěr.

 

Poznámka - pro všechny:

nadměrná spotřeba může vyvolat projímavé účinky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.